Přihlas se na MOB Akademii a vyhraj stáž v Poslanecké sněmovně

Zapoj se do soutěžně-vzdělávacího projektu Akademie Mladých občanů. Přihlášky lze posílat do 31. ledna 2022!

Akademie Mladých občanů je soutěžně-vzdělávací projekt s několikaletou tradicí, který přibližuje středoškolákům principy politiky na místní, regionální a republikové úrovni. Probíhá ve třech kolech, vrcholí dílčími projekty Municipalita, Region a Republika. Jeho cílem není účastníky pouze vzdělat, ale ukázat jim přínos aktivního zapojení do veřejného života, vzbudit v nich zájem o diskuzi a dialog a dát jim nové možnosti, jak se realizovat ve svém osobním, sociálním, profesním a studijním životě. Projekt pořádají mladí pro mladé, zábavně a s nadšením!

Jednotlivé části projektu Municipalita, Region a Republika postupně proběhnou ve městech: Brno (10.-13.2.), Ostrava (24.-27.3.) a Praha (7.-10.4).

Účastníky čekají zajímavé přednášky, exkurze, diskuse, simulace, inspirativní hosté, spolupráce s dalšími mladými lidmi a mnohem více. Nejaktivnější účastníci mohou vyhrát dokonce i stáže v Parlamentu ČR.

Pro přihlášení je potřeba vyplnit formulář a odeslat esej do 31. ledna na stránce www.mob-akademie.cz

 

Mohlo by vás zajímat

Motto 9. cyklu EU dialogu s mládeží

Děkujeme všem tvůrcům návrhu motta pro 9. cyklus dialogu! Sešly se návrhy z České republiky, Francie a Švédska. Teď je čas vybrat ten nejlepší! Hlasujte do 10. 9. v odkazu níže!...

číst dál